- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Домашний пир - Арсеньевские вести
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2014
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Домашний пир - Арсеньевские вести
Арсеньевские вести На 4 куриные грудки без костей и кожи (примерно по 200 г каждая) – 20 г слив. масла, 1 ст. л. раст. масла (лучше оливкового), луковица примерно 250 г, 3 средних размеров морковки, 1 крупно нарезанный кабачок, мелко натертая цедра и сок 1 апельсина и 1 лимона, 4 ст. л. прозрачного ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Кабачок