/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Зерновые, масличные, бобовые   / Ячмень  

Новости про ячмень, новости, подробности относительно ячменя

Ячмень


Що, коли і кому варто їсти: дієтолог про корисні продукти для ... - Українська правда



Українська правда
Їжте страви з круп – рис, кіноа, овес, жито, булгур, кускус та ячмінь, але уникайте солодощів. Після 50: більше бобових, менше солі. Зростає риск серцевих та серцево-судинних хвороб, особливо в жінок у менопаузі. Важливо слідкувати за вагою, ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 25.09.2015


Смотреть все новости в разделе Ячмень