/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука тыквенная
Пельмені іфахаш подають з топленим маслом і волоським горіхом - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.09.2014
Новости про муку тыквенные, новости, подробности относительно муки тыквенных
Мука тыквенная
Пельмені іфахаш подають з топленим маслом і волоським горіхом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Кримськотатарська кухня різниться залежно від того, де саме на півострові її готують. Про це розповіла Тетяна Костенко, творчий директор ресторану-салону "Канапа", що на Андріївському узвозі. "Татари, що живуть у степах Криму, їдять більше ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.09.2014
Смотреть все новости в разделе Мука тыквенная