/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Фарш
Готуємо люля-кебаб - 20 хвилин
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 01.08.2014
Новости про фарш, новости, подробности относительно фарша
Фарш
Готуємо люля-кебаб - 20 хвилин
20 хвилин Особливістю приготування люля-кебабів, за словами співрозмовника, є тривале вимішування м'ясного фаршу. Його потрібно ретельно перемішувати для того, щоб зі шматочків м'яса виділився білок і фарш став в'язким і щільним. У такому вигляді він міцно ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 01.08.2014
Смотреть все новости в разделе Фарш