/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Кукурудза цукрова  

Новини про кукурудзу цукрову, новинки, детальна інформація відносно кукурудзи цукрової

Кукурудза цукрова


Що їли чернівчани 100 років тому - Від і дО Погляд Чернівці



Від і дО Погляд Чернівці
"З поширенням у XIX столітті на теренах України кукурудзи як зернової культури жителі Півдня, Подільського Подністров'я, Північної Буковини, Покуття і Гуцульщини почали готувати із відповідного борошна так звану мамалигу - густу кашу. Їди цю страву ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Кукурудза цукрова