/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Бефстроганов з грибами - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Додати борошно, і, постійно помішуючи на сильному вогні, смажити м'ясо ще хвилин 5-6. 3. Печериці нарізати тонкими пластинками, а цибулю – півкільцями. Розтопити масло в сковороді і обсмажити цибулю до м'якості на невеликому вогні. 4.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно