/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Фенхель  

Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю

Фенхель


Суп із молюсків: рецепт для справжніх гурманів - Znaj.ua



Znaj.ua
1. Розтоплюємо масло в каструлі. 2. Готуємо цибулю до м'якості. Додаємо фенхель і готуємо протягом двох хвилин. 3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 6-8 хвилин або до готовності фенхелю.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Фенхель