/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для обробки яйця  

Новини про обладнання для обробки яєць, новинки, детальна інформація відносно обладнання для обробки яйця

Для обробки яйця


Чи варто боятися стейків "з кров'ю"? - BBC Україна



BBC Україна
Отруєння сальмонелою найчастіше пов'язують із сирою курятиною або яйцями. ... ягня чи барана. "З кров'ю" або "рожевий" баранячий стейк можна їсти, якщо його підсмажили ззовні, адже теплова обробка має вбити всі бактерії на поверхні м'яса.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Для обробки яйця