/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Пишні коржі на кефірі: смакують до будь-якої основної страви - UkrMedia



UkrMedia
Потім всипте просіяне борошно і замісіть м'яке тісто, яке злегка липне до рук. Присипте його борошном і накрийте рушником, залиште на 10 хвилин. Розділіть тісто на 8-9 частин, розкачайте кожну в корж товщиною приблизно 1см. Викладіть ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно