/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Аргінін: що це таке і навіщо його додають у дієту - Znaj.ua



Znaj.ua
Кращим джерелом аргініну вважається біле м'ясо, а особливо грудка індички — 16,207 р в одній чашці. Курка містить 2,790 г аргініну в одній чашці. Одна порція свинячої корейки містить 2,661 г аргініну. В півкіло яловичини міститься 4,131 г ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.10.2018




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці