/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Пляцок «Горіхова кора» - НОВА Тернопільська газета



НОВА Тернопільська газета
Просіяти борошно з какао і порошком для випічки. Відділити жовток від білків. Збити білки до жостких піків, частинами додаючи цукор. Акуратно ввести збиті жовтки та олію. Сухі інгредієнти вмішати лопаткою. Вилити у форму діаметром 20 см.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно