/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Смачні рогалики з повидлом: їх завжди мало. - UkrMedia



UkrMedia
У глибоку миску просіваємо через сито борошно пшеничне, викладаємо пачку розм'якшеного вершкового масла або маргарину, перетираємо руками в крихту. Потім вливаємо дріжджі, додаємо сметану і ванілін. Замішуємо руками тісто.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне