/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Торт «Макова пані» з абрикосами - НОВА Тернопільська газета



НОВА Тернопільська газета
Для крему збити вершки з пудрою на пишну масу. Абрикоси порізати на шматочки . Тісто: 5 яєць, 125 г борошна, 125 г вершкового масла, 125 г цукру, 150 г сухого маку, 20 г ванільного цукру, 1 ч. л. розпушувача. Крем: 500 мл вершків, 5 ст. л.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно