/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Запеченный картофель с беконом - Обозреватель



Обозреватель
3. Обжарьте лук и бекон в сковороде до слегка коричневого цвета бекона. Срежьте "крышечки" с картофелин и ложкой аккуратно выньте мякоть, оставив стенки толщиной около 1 см. Разомните картофельную мякоть со сметаной, добавьте шпинат, бекон с луком и 1/3 стакана сыра. 4.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Шпинат