/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Морква  

Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви

Морква


Як уберегти свій шлунок навесні від "нітратного вибуху" - Depo.Хмельницький



Depo.Хмельницький
Петрушку, кріп, салат бажано вимочувати дві години перед споживанням. У картоплі, моркві, буряках, капусті, якщо потримати їх годину у воді, вміст нітратів зменшиться на 25-30%. "Під час варіння, скажімо, моркви та буряка нітрати переходять у воду в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Морква