/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Часник  

Новини про часник, новинки, детальна інформація відносно часнику

Часник


Те, що раніше було святковими стравами на Великдень, сьогодні ... - Громадське радіо



Громадське радіо
За 15 хвилин до закінчення варіння потрібно кинути туди 10-15 зубчиків часнику і потім, коли рулька застигла, видавлюємо з лушпиння часник і втискаємо туди в м'ясо. Швиденько загортаємо цю рульку без кісток — і в якесь рядно. На кілька годин або на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Часник