/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Хрін  

Новини про хрін, новинки, детальна інформація відносно хрону

Хрін


Як у Карпатах за давнім гуцульським звичаєм освячують продукти ... - Веб-сайт МІСТО



Веб-сайт МІСТО
Такі пасковці лужитимуть сто років. Етнограф Микола Кавацюк додає, що у пасковець люди дуже цікаво складають продукти на освячення. На дно ставлять покраяну паску, яку їстиме худоба. Далі вертикально по боках складають ковбаски, твердий сир – будз, а ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.04.2018




Дивитись всі новини в розділі Хрін