/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Батат  

Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату

Батат


Постная кухня: слоеные пирожки с грибами - Deutsche Welle



Deutsche Welle
Все ингредиенты нарезать соломкой. В разогретом подсолнечном масле обжарить мелко нарезанный чеснок (1-2 зубчика), пастернак (2) или батат (1), затем добавить грибы (700 г), щепотку молотого муската, майоран (чайную ложку), куркуму (чайную ложку). Жарить до готовности, затем посолить, поперчить ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Батат