/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Хай ваш піст буде смачним! Рибне меню від Наталі Присіч - НОВА Тернопільська газета



НОВА Тернопільська газета
1 кг риби, цитрина (лимон), петрушка, цибуля, помідор, чорний перець, сіль. Рибу, найкраще скумбрію, почистити, помити і випатрати. Відрізати голову та плавники. Посолити, посипати сіллю та перцем і залишити на годину. Тоді в кожну рибину вкласти ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.03.2017




Дивитись всі новини в розділі Петрушка