/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа гречана  

Новини про крупи гречані, новинки, детальна інформація відносно круп гречаних

Крупа гречана


Судака фарширують гречкою та апельсинами - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Гречану крупу обсмажте, залийте водою, посоліть і варіть до готовності. Цибулю і розморожені гриби довільно поріжте і обсмажте на сковороді до готовності. Судака почистіть, видаліть плавники, зябра. Акуратно видаліть філе, щоб не пошкодити шкіру ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа гречана