/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Яйця по-шотландськи загортають у м'ясний фарш - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Варіть яйця не більше 4-5 хвилин. М'ясо очистіть від зайвого жиру і зробіть однорідний фарш. Додайте туди сире яйце і вимісити. Посоліть і додайте спеції. Перемішайте. Розділіть фарш на 6 рівних частин. З кожної зробіть овальний корж товщиною трохи ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Фарш