/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа кукурудзяна  

Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних

Крупа кукурудзяна


Рецепт гуцульського бануша від франківського продюсера Моха Перкалаби - Інформаційний сайт Прикарпаття



Інформаційний сайт Прикарпаття
Грисюк це кукурудзяна крупа, а не мука.коли будете купляти, беріть ту, яка має найчервоніший відтінок. Закипить сметана і правою помішуєте, а лівою тоненькою цівочкою сипете грисюк і постійно помішуєте до запустіння, буде зарідко, досипайте ще. Коли ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.09.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна