/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молочний жир  

Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру

Молочний жир


Як відрізнити справжній шоколад від підробки? - Сайт телекомпании "Ривне 1"



Сайт телекомпании "Ривне 1"
Шоколад називають гірким, якщо какао більше 50%, і чорним - якщо близько 40%. Молочний шоколад хороший при утриманні какао 35-40% і неодмінної наявності натуральної ванілі. На вигляд хороший шоколад повинен бути ... Якщо замість какао-масла до складу ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.09.2016




Дивитись всі новини в розділі Молочний жир