/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Свинина в пиві «Хмільний пан» (рецепт) - UkrMedia



UkrMedia
На великому вогні обсмажуємо свинину з усіх боків до золотисто-коричневої скоринки. На цій же сковороді, збавивши вогонь, злегка обсмажуємо цибулю, нарізану тонкими півкільцями. В товстостінну каструлю викладаємо м'ясо, зверху - цибулю, додаємо гірчицю ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.08.2016




Дивитись всі новини в розділі Свинина