/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Ароматну свинину подають з конфітюром з часнику і винограду - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Розрізати навпіл цибулину і виноградинки. Киш-миш краще не використовувати. Він занадто дрібний. Обсмажити на вершковому маслі цибулю 3 хвилини. Додати до нього часник і смажити ще 2 хвилини. Обсушити цибулю з часником від масла ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.08.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове