/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молочний жир  

Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру

Молочний жир


Переваги та недоліки тефлонової, керамічної та чавунної ... - Офіційний сайт каналу 1+1



Офіційний сайт каналу 1+1
Пориста структура чавуну вбирає жир, який створює на її поверхні природне антипригарне покриття. Тому чавунну сковорідку не рекомендують ретельно вимивати. Серед недоліків цих сковорідок – значна вага і той факт, що чавун іржавіє.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Молочний жир