/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


“Був борщ до шпундрів з буряками, А в юшці потрух з галушками…” - Львівська Газета



Львівська Газета
Борошно добре вимішати зі сметаною (можна взяти й вершки), щоб не залишилося грудочок. Вилити суміш у борщ і дати постояти на теплій конфорці ще 5 хвилин. Натерти хрін (може бути консервований, але тільки білий). У кожну тарілку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Вершки