/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Как едят борщ в разных странах мира (ФОТО) - NewsYou



NewsYou
Баклажан и картофель вымойте, нарежьте ломтиками, сложите в кастрюлю и залейте кипящим бульоном, доведите до кипения. К картошке и баклажанам добавьте капусту, вновь доведите до кипения. Сложите в кипящий бульон тушеную свеклу, пассерованные коренья и лук. Перец и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Баклажан