/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Жири тваринні  

Новини про жири тваринні, новинки, детальна інформація відносно жиру тваринного

Жири тваринні


Світлана Дячок: “Завдяки миловарінню відчула себе алхіміком” - Волинське Інтернет-видання БУГ



Волинське Інтернет-видання БУГ
Таким способом варили мило і сотні років тому, використовуючи тваринні жири та звичайний попіл замість лугу. Звісно, мені дуже хотілось спробувати зварити таке мило, тому довго вивчала теорію і все ніяк не могла наважитись опанувати цей ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Жири тваринні