/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа манна  

Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних

Крупа манна


Творожну бабку подають холодною, поливають полуничним сиропом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Ніжний десерт, що тане в роті. Щоб десерт був повітряним, слід брати творог вищої жирності. І обов"язково його перетерти. "Люблю випічку з сиром. Запіканки, ватрушки - мої улюблені солодощі ще з дитинства. Часто готую вдома бабку. Не люблю з ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа манна