/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Кулінарка із Львівщини пропонує свій рецепт паски (ФОТО) - Інформаційний портал <<Гречка>>



Інформаційний портал <<Гречка>>
Склад: жовтки яєчні 6 шт., цукор 200 г, дріжджі свіжі 75 г, масло вершкове 150 г, сметана 100 г, цукор ванільний 20 г, родзинки 75 г, молоко 150 г, сіль 5 г, куркума 5 г, цукати апельсинові 60 г, борошно пшеничне 1 кг. Розраховано на 10 порцій.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне