/ Стрічка новин   / Корми для с.г. тварин і птахів   / Інгредієнти  

Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів

Інгредієнти


Ритуал випікання великодньої паски по-закарпатськи (фото) - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття



Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Інгредієнти: 100 г дріжджів, 3 жовтки, 0, 5 л молока, 300 г цукру, 150 г масла, 1 яйце, 1 кг борошна, 1 пачка порошку для випічки, родзинки, ваніль. Спосіб приготування: Розчинити дріжджі в теплому молоці. Додати трохи цукру і трохи борошна.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти