/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Соковиту буженину одночасно печуть в пергаменті та фользі - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Смажити на сковороді у вершковому маслі Щоб воно не горіло, додати олії. Коли овочі розм'якнуть, додати без шкірки і порізаний кубиками помідор. Тушкувати 3 хвилини і додати кілька столових ложок курячого бульйону. Через 2 хвилини додати ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове