/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Зачем запивать мясо красным вином? - Информ Полис



Информ Полис
Например, копчение мяса увеличивает накопление в нем мутагенных полициклических гидрокарбонов, а поджаривание - нитрозаминов. Установлено, что нагревание рыбы при готовке до 100-200 градусов в течение 15 минут приводит к ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів