/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа пшоняна  

Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних

Крупа пшоняна


Блины из пшенной каши - Газета "Вгору"



Газета "Вгору"
Выкладываем крупу в кастрюлю, добавляем 0,5 ч.л. соли, заливаем 3 стакана кипятка, перемешиваем, доводим до кипения и варим на небольшом огне под крышкой до разваривания примерно 25 минут. Вливаем 100 мл сливок, перемешиваем, снимаем с огня, даем остыть. Если каша ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна