/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Готуємо cирно-фруктовий торт без випікання - 20 хвилин



20 хвилин
М'який сир високої жирності - 200 г, сметана 20% жирності - 500 г, вершкове масло - 180 г, пісочне печиво - 400 г, желатин – 30 г, цукор-пісок - 1 склянка, виноград (консервовані вишні тощо) - 500-700 г, волоські горіхи - пригорща для прикрашання.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове