/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Ялівцева ягода  

Новини про ялівцеву ягоду, новинки, детальна інформація відносно ялівцевої ягода

Ялівцева ягода


Лаванда нейтрализует раздражительность - Великая Эпоха



Великая Эпоха
В качестве пряности лаванда особенно популярна в испанской, французской и итальянской кухне. Во время копчения изделий лаванда вместе с ягодами можжевельника добавляется к тлеющим опилкам. Гурманы используют лаванду для приготовления зеленого масла и блюд из овощей ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.08.2009




Дивитись всі новини в розділі Ялівцева ягода