/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Пончики, які не треба смажити. РЕЦЕПТ+ ... - Вікна online



Вікна online
Додати , жовтки (3 штуки), борошно (480 г). Почати заміс, в кінці додати розм'якшене вершкове масло (50 г). Замісити м'яке ніжне тісто, накрити, залишити для підходу в теплому місці на півтора години. Готове тісто розділити на заготовки вагою ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.02.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно