/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


ГУРМАН. Роль куриных яиц в кулинарии - Сайт информационного агентства "Минск-Новости"



Сайт информационного агентства "Минск-Новости"
8 яиц, 2 средние луковицы, 1 зубчик чеснока, 750 мл божоле (красное сухое вино), 1 ч. л. крупной соли, 5 горошин перца, петрушка. Букет гарни: 1 веточка сельдерея, 1 головка лука-порея, 1 веточка тимьяна, 1/4 лаврового листа. Для соуса льезон: 30 г сливочного масла, 2 ст. л. муки.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.01.2016




Дивитись всі новини в розділі Петрушка