/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редька  

Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки

Редька


«Шуба» для сельди, оливье и «Мимоза» — салаты для новогоднего застолья - Амурская правда



Амурская правда
Редьку натереть на крупной терке. Лук нарезать тонкими полукольцами и обжарить до коричневого цвета. Говядину нарезать поперек волокон очень тонкой соломкой. Острый перчик измельчить, удалив семена. Смешать редьку, говядину, острый перчик. Приправить солью и майонезом, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.12.2015




Дивитись всі новини в розділі Редька