/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


Музей пивоварения поднимает культуру потребления пенного ... - Русский блоггер



Русский блоггер
Пророщенные зерна пивоваренного ячменя богаты углеводами, ферментами, минеральными солями и витаминами. В процентном отношении наибольший объем среди всех видов сырья занимает вода, которая участвует во многих процессах ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.09.2015




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний