/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа манна  

Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних

Крупа манна


Кабачки для запіканки тушкують у молоці - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Готові протираю через сито, додаю 2-3 ложки манної крупи та дві порізані підсмажені цибулини. На вогні швидко помішую 10-15 хвилин. Треба, щоб до кінця розчинилася манка. Вона схоплює кабачки, не дає розлізтися. Коли вистигає, вбиваю два яйця, столову ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Крупа манна