/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа кукурудзяна  

Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних

Крупа кукурудзяна


Як народжується кулінарний символ Карпат? - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття



Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
На полонині вівчарі працюють з травня по вересень. Запаси продовольства у них дуже обмежені - в основному це тільки кукурудзяна крупа, з якої готують токан або банош, звичайно ж, з бринзою. Тому ми прийшли до пастухів з подарунками - хлібом, горілкою ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.08.2015




Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна