/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Галицькі нарізанці — авторська паста кухарів «Пошти на ... - Високий Замок (прес-реліз) (Блог)



Високий Замок (прес-реліз) (Блог)
Для приготування використовуємо борошно з твердих сортів пшениці та воду. Без яєць та жодних інших добавок. Так традиційно готують тісто на великих італійських виробництвах. Така паста швидше вариться і дуже добре зберігається — як ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.07.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно