/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Ризькі шпроти купують на сувеніри - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
5. Цибулеві клопси – шматки яловичини, підсмажені на вершковому маслі. Для соусу в масло додають воду, сметану, борошно й сіль. Доводять до кипіння й проціджують через сито. Цибулю окремо нарізають та обсмажують. Додають до неї соус і ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.07.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно