/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно ячмінне  

Новини про борошно ячмінне, новинки, детальна інформація відносно борошна ячмінного

Борошно ячмінне


Посмакуємо з лемками. РЕЦЕПТИ зимових пісних страв - Вікна online



Вікна online
Хліб мали переважно не пшеничний, а з ячмінного борошна, або з особливого гібридного сорту ячменю, що називався оркіш. В деяких регіонах сіяли татарку (гречку) й тенгерицю (кукурудзу). Мастили їжу лляною або конопляною олією».


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.12.2012




Дивитись всі новини в розділі Борошно ячмінне