/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно гарбузова  

Новини про борошно гарбузове, новинки, детальна інформація відносно борошна гарбузового

Борошно гарбузова


У великодню паску з коньяком додають в'ялену вишню - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Змішуємо його з дріжджами, 2 столовими ложками борошна, і додаємо 4 ложки цукру. Накриваємо плівкою і залишаємо на 20-30 хвилин. Повинна з'явитися пінна шапочка. Замочуємо родзинки і цукати в коньяку (бажано заздалегідь). Збиваємо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.04.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно гарбузова