/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редька  

Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки

Редька


Паска, м'ясо та рукола з редискою – Пасхальне меню від рівненського ресторатора (ФОТО) - Інформаційне агентство <<Ервеюей>>



Інформаційне агентство <<Ервеюей>>
«Хвостик» і «носик» у редиски, звичайно ж, попередньо зрізаємо. Бринзу ріжемо невеликими шматочками і викладаємо на руколу з редькою. Закуска майже готова, залишилося тільки її заправити. Для заправки змішуємо оливкову олію та лимонний сік в пропорції ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.04.2015




Дивитись всі новини в розділі Редька