/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Гриби  

Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів

Гриби


Картоплю для грибного капусняку товчуть у пюре - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Картоплю для грибного капусняку товчуть у пюре. Коментувати. — У пісний капусняк замість м'яса кладу рибу або гриби, — каже 41-річна Тетяна Волошин із Черкас. — Готую за годину-півтори. І не тільки під час Великого посту. Працює пекарем.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.03.2015




Дивитись всі новини в розділі Гриби