/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Рецепт паски – як правильно приготувати великодню випічку - Телевизионная служба новостей 1+1



Телевизионная служба новостей 1+1
Охолоджені білки збийте в піну і введіть в опару. Потім, помішуючи, додайте борошно. Тісто замішують, поки в ньому не з'являться бульбашки повітря. Тісто має вийти добре вимішаним, вільно відстаючим від стінок посуду. За консистенцією воно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно